Om slottet

Vi glæder os til igen i 2017, at åbne slottet Kněžice for Bed & Breakfast gæster.

Mange gæster som besøgte os for år tilbage, da slottet blev drevet som hotel, er vendt tilbage efter at vi  er startet op med Bed & Breakfast konceptet. Vi var meget spændte på, om nu det nye koncept faldt i god jord, når vi tidligere havde både køkkenchef, tjenere og stuepige til at servicere. Men vores gæster har givet os meget positive tilbagemeldinger “Det er, som at være på ferie hos jer privat” har flere udtrykt.

Læs mere om konceptet under Overnatning

Historie

Slottet Kněžice har historie tilbage til 1589 og har gennem tiderne været benyttet på forskellig vis, lige fra gods med skovbrug og eget bryggeri til sommerresidens for adelsfamilier over naturskole til indkvartering for krigsflygtninge og plejehjem.

I 2003 købet det århusianske par Jette og Niels Brøchner slottet, hvor det blev totalrenoveret og indrettet til eventhotel. Slottet har frem til 2012 dannet ramme om events, primært for danske virksomheder samt sommerophold for private.

Efter et par år hvor slottet udelukkende blev benyttet privat, åbnede Jette og Niels Brøchner i 2015, igen dørene for gæster med konceptet Bed & Breakfast.

Læs hele slottets historie